Vind een Novotel-hotel > Onze Novotel-hotels > Hotel Europa > Hotel Frankrijk > Hotel Provence-Alpes-Côte d'Azur > Hotel Nice

Hotels Nice

Novotel-hotels hebben een ideale ligging in de binnenstad, vlakbij een station of luchthaven in Nice. Novotel biedt u een 24-uurs receptie met ontbijtbuffet, draadloos internet, een grote kamer met bad en slaapbank voor de kinderen, gratis verblijf in de kamer van de ouders voor kinderen tot 16 jaar.
Novotel heeft veel ervaring met het organiseren van vergaderingen en het verhuren van vergaderruimtes in Nice: draadloos breedbandinternet, benodigdheden voor presentaties, voorzieningen voor de pauze, volledig uitgeruste ruimte.
Novotel heeft bijna 400 hotels wereldwijd, waarvan 112 in Frankrijk en 4 in Nice.


Het hotel heeft 180 kamers, een restaurant, bar, zwembad en 5 ruimten voor vergaderingen en ... (Meer informatie)
U zult de toewijding van ons team, de gratis hotel/luchthaven pendeldienst, gratis WiFi en betaalde ... (Meer informatie)

Hotel Novotel Nice Aeroport Cap 3000

Luchthaven,Oceaanzijde,Strand
Parking + Zwembad
Het hotel ligt aan zee en heeft een zwembad, terras, tuin, restaurant, bar en 9 vergaderzalen. Het ... (Meer informatie)
Het hotel heeft 218 kamers (11 Junior Suites) waarvan sommige prachtig uitzicht bieden over de Rots ... (Meer informatie)

Onze andere bestemmingen : Provence-Alpes-Côte d'Azur


Nice Nice Niza Nizza Nizza Nice Nice