Vind een Novotel-hotel > Onze Novotel-hotels > Hotel Europa > Hotel Italië > Hotel Toscane > Hotel Sesto Fiorentino Osmannoro

Hotels Sesto Fiorentino Osmannoro

Novotel-hotels hebben een ideale ligging in de binnenstad, vlakbij een station of luchthaven in Sesto Fiorentino Osmannoro. Novotel biedt u een 24-uurs receptie met ontbijtbuffet, draadloos internet, een grote kamer met bad en slaapbank voor de kinderen, gratis verblijf in de kamer van de ouders voor kinderen tot 16 jaar.
Novotel heeft veel ervaring met het organiseren van vergaderingen en het verhuren van vergaderruimtes in Sesto Fiorentino Osmannoro: draadloos breedbandinternet, benodigdheden voor presentaties, voorzieningen voor de pauze, volledig uitgeruste ruimte.
Novotel heeft bijna 400 hotels wereldwijd, waarvan 13 in Italië en 1 in Sesto Fiorentino Osmannoro.


Het centrum van Florence en het treinstation zijn eenvoudig bereikbaar. 9 vergaderruimten en gratis ... (Meer informatie)

Onze andere bestemmingen : Toscane


Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro Sesto Fiorentino Osmannoro